Saltar al contenido

Tornem a l´escola 2023

Tornem a l´escola

Volem ajudar a les famílies en la TORNADA Al COL·LE, per això se’ns a ocorregut la idea de fer un sorteig productes de la cistella de la compra.

Des de 15 de Setembre de 2023 al 30 de Setembre de 2023

Els comerços de l’Associació de comerciants Jocomprealavall i Caixa La Vall organitzen una promoció que anomenarem Tornem a l´escola.

Consisteix en el sorteig de 5 carros de compra per valor de 100€ cadascun, donats per Caixa La Vall. Per una compra mínima de 10€ en els comerços participants, al client obtindrà un tiquet perquè pose el seu nom i el seu telèfon.

El dia 3 d’octubre de 2023 se sortejaran els 5 carros de compra, per valor de 100€ cadascun, entre tots els tiquets que aporten els comerços participants.

VUELTA AL COLE

Queremos ayudar a las familias en la VUELTA AL COLE, por eso se nos a ocurrido la idea de hacer un sorteo productos de la cesta de la compra.

Desde 15 de Septiembre de 2023 al 30 de Septiembre de 2023

Los comercios de la Asociación de comerciantes Jocomprealavall y Caixa La Vall organizan una promoción que llamaremos Tornem a l´escola.


Consiste en el sorteo de 5 carros de compra por valor de 100€ cada uno, donados por Caixa La Vall. Por una compra mínima de 10€ en los comercios participantes, al cliente obtendrá un ticket para que ponga su nombre y su teléfono.


El día 3 de octubre de 2023 se sortearán los 5 carros de compra, por valor de 100€ cada uno, entre todos los tickets que aporten los comercios participantes.